Skjul menu 150% 200%

20010000 Sådan er jeg!

Senest opdateret af Alice Raunsbæk d. 8 Sep 2011 kl. 18:11:07

Mit kropssprog fortæller måske at jeg kan alt og ved alt, det er også hvad jeg vil ha’ folk til at tro. Men sandheden er at jeg ved under en brøkdel af hvad der er at vide og at jeg stortset ingenting kan hvis man tager alt i betraktning.

Jeg prøver at vise lidt tegn på svaghed, men jeg er bange for at folk vil håne mig, da jeg var barn lærte jeg mere eller mindre at hvis man græd når man slog sig så vat det bare hysteri. Jeg ved at det ikke er sandt men det er grunden til at jeg har svært ved at indrømme at der er noget jeg ikke kan, jeg har næsten altid et eller andet der gør at det er O.K. for mig ikke at være den bedste.
Det kan være fordi at jeg er en pige og at der bliver målt efter drenge standarten så derfor ville jeg være bedre end dem hvis jeg blev målt efter standarten for piger.

Jeg prøver men kan ikke, jeg er alt for bange for at jeg skal blive drillet med den flig der er gået af min ellers så perfekte skulptur, det kan godt være at jeg har formet maven for stor … man den er jo ikke færdig endnu, jeg er ved at lave maven mindre, det kan godt være at brysterne hænger men det er ikke noget som jeg selv kan ændre … desværre.

Der er kun en ting jeg kan sige og det er I AM WHAT I AM og HVIS DU IKKE KAN LIDE DET DU SER, SÅ KIG DEN ANDEN VEJ.

~~MRA~~ (datoløst, sikkert fra 10. klasse (2000-01))

Alice Raunsbæk© Copyright 2022 - Powered by Frog CMS - Kontakt

Nyheder

PHP opdatering

Senest opdateret af Alice Raunsbæk d. 11 Nov 2018 kl. 11:39:52

Min udbyder opdaterer alle websites fra gamle PHP versioner til PHP 7.2, desværre betyder det at nogle funktioner og moduler ikke helt virker - jeg arbejder på det.

Men skulle du finde noget, der ikke virker, så giv mig gerne en melding!

Sitemap