Skjul menu 150% 200%

Hvem er Alice?

Senest opdateret af Alice Raunsbæk d. 15 Jun 2019 kl. 10:20:02

Jeg er en frisk ung kvinde født i februar 1985 i Holbæk (Sjælland).

Efter 11 år i Vipperød Folkeskole avancerede jeg til Holbæk Handelsskole (senere EUC NordVestSjælland) hvor jeg tog en HHX. Efter et halvt års pause startede jeg på Datamatiker uddannelsen på Århus Købmandsskole hvor jeg blev færdig i april 2007. I august 2007 startede jeg på mit første rigtige arbejde som udvikler (titlen siger "Systems Engineer") hos Systematic i Århus. Der var desværre en fyrringsrunde i januar 2010, så jeg var ledig fra starten af maj 2010. I september 2011 kunne jeg så starte som "IT Systemkonsulent" hos Sanistål i Aalborg.

Jeg holder meget af at bage og sy, hvilket passer meget godt sammen da jeg er lidt for god til det første og derfor har behov for det andet =0)

Jeg bruger noget af min fritid på at hjælpe til i den lokale ejerforening og lokalafdelingen for min fagforening. Desuden har min kæreste lokket mig til at spille World of Warcraft (sammen med andre dele af familien), hvilket jo også tager lidt fritid =0)

Ja ja, det er jo meget godt, men hvordan ser du så ud?

Klik på et billede for at se det i en større udgave!

Billeder tilknyttet denne side

Alice Raunsbæk© Copyright 2022 - Powered by Frog CMS - Kontakt

Nyheder

PHP opdatering

Senest opdateret af Alice Raunsbæk d. 11 Nov 2018 kl. 11:39:52

Min udbyder opdaterer alle websites fra gamle PHP versioner til PHP 7.2, desværre betyder det at nogle funktioner og moduler ikke helt virker - jeg arbejder på det.

Men skulle du finde noget, der ikke virker, så giv mig gerne en melding!

Sitemap