Skjul menu 150% 200%

Sculpto 3D printer

Senest opdateret af Alice Raunsbæk d. 3 Jan 2017 kl. 11:10:40

Efter at have støttet SculptoKickstarter modtog vi en 3D printer til beta test i august 2016.

Beta-printeren blev senere byttet til en opdateret printer med mere præsis længde print arm og bedre hotend (printhoved).

Efter megen test og software opdateringer af både printere og slicer er Sculpto’s 3D printer efterhånden kommet ud til en helt masse mennesker (her under folk i udlandet og skoleklasser).

Idéen med Sculpto er at der tilbydes et subset af emnerne fra Thingiverse direkte i deres app. Disse ting er pre-sliced og lige til at printe. Fokus markedsføringsmæssigt har været at det er muligt selv at printe legetøj.
Det vi gør mest er dog at printe vores egne STL-filer). Det er ikke altid nemt, men det giver også noget øvelse og forståelse.

Der gik ikke lang tid før vi havde en profil på Thingiverse, med ‘vi’ mener jeg nok mest ‘mig’, da Michael har ladet mig være primusmotor på 3D-projektet. Tilsvarende fik vi hurtigt oprettet en profil på Tinkercad under navnet moga.

Det første jeg forsøgte at lave var en filamentrulleholder, der også er blevet gjort tilgængelig direkte i Sculptos app. Siden har jeg lavet alt muligt andet også.

Siderne under denne i menuen indeholder diverse fifs m.v. som jeg har fundet ud af undervejs. Jeg har valgt at placere dem her således jeg har et sted at referere til.

Hvis du er på Facebook vil jeg også anbefale gruppen Sculpto Klubben

Alice Raunsbæk© Copyright 2022 - Powered by Frog CMS - Kontakt

Nyheder

PHP opdatering

Senest opdateret af Alice Raunsbæk d. 11 Nov 2018 kl. 11:39:52

Min udbyder opdaterer alle websites fra gamle PHP versioner til PHP 7.2, desværre betyder det at nogle funktioner og moduler ikke helt virker - jeg arbejder på det.

Men skulle du finde noget, der ikke virker, så giv mig gerne en melding!

Sitemap