Skjul menu 150% 200%

Ånden i skoven

Senest opdateret af Alice Raunsbæk d. 11 Sep 2011 kl. 12:35:02

En kvinde gik i skoven, da hun pludselig snublede over noget, som ved nærmere eftersyn, viste sig at være en af de der olielamper.
Da hun gned på den, kom der naturligvis en ånd frem.
“Får jeg nu tre ønsker?” spurgte hun.
“Nej”, svarede ånden. “På grund af de dårlige tider, devaluering, global konkurrence og sådan noget skidt, får man nu kun et ønske. Nå, hvad skal det være?”

“I så fald vil jeg gerne have fred i mellemøsten”, sagde kvinde, og halede et kort frem. “Ser du kortet her? Jeg vil have, at de lande her skal slutte fred med hinanden.”
Ånden kastede et øje på kortet, og udbrød: “Men jøsses, dame! De der lande har jo været i krig i tusinder af år. Jeg tror ikke, at der kan gøres noget ved det. Jeg er god, men ikke så god! Ønsk noget andet.”

Kvinden tænkte sig om et øjeblik og sagde så: “Det er aldrig lykkedes mig at finde den rette mand. En omsorgsfuld, elskelig mand som er hensynsfuld, kan lave mad, noget husarbejde, som er tro og en god elsker og ikke kigger på sport hele tiden. Kort sagt en ideel livsledsager.”
Ånden var stille en tid – og sukkede så: Må jeg lige se det forbandede kort en gang til.

Oprindelig forfatter: fundet på et forum

Alice Raunsbæk© Copyright 2022 - Powered by Frog CMS - Kontakt

Nyheder

PHP opdatering

Senest opdateret af Alice Raunsbæk d. 11 Nov 2018 kl. 11:39:52

Min udbyder opdaterer alle websites fra gamle PHP versioner til PHP 7.2, desværre betyder det at nogle funktioner og moduler ikke helt virker - jeg arbejder på det.

Men skulle du finde noget, der ikke virker, så giv mig gerne en melding!

Sitemap